miercuri, 9 martie 2011

Conversatii cu Dumnezeu:Meditatii-Luna Martie

1  Martie
Spui ca este dificil sa urmezi calea lui Iisus,sa urmezi invataturile lui Buddha,sa tii in mana lumina lui Krishna,sa fii un Maestru. Totusi eu iti spun atat: este mult mai dificil sa negi cine esti in loc sa accepti asta.

2 Martie
Daca oamenii nu-si schimna unele din Gandurile lor care ii “sponsorizeaza”,omenirea poate sa decada pana la extinctie.

3 Martie
Grija este activitatea unei minti care nu-si intelege conexiunea cu Mine.

4 Martie
Nici o rugaciune-iar o rugaciune nu este nimic mai mult decat o declaratie patimasa a ceea ce este- nu trece fara a primi raspuns.

5 Martie
Atunci cand drumul devine greu,atat de des uiti cine esti cu adevarat,si uiti uneltele pe care Eu ti le-am dat ca sa-ti creezi viata care-ti place.

6 Martie
Treaba sufletului este,desigur,ca sa ne faca pe noi sa alegem maretia-ca sa selectezi cel mai bine ceea ce esti-fara sa condamni ceea ce nu selectezi.

7Martie
Daca un lucru este ,evident, bun,fa-l.

8Martie
Invidia nu reprezinta succes,nici mila esec,deoarece tu nu vrei nici succes nici esec in recunoasterea sufleteasca.

9Martie
Relatiile sunt provocatoare constant,te cheama constant sa creezi  ,sa exprimi si sa experimentezi din ce in ce mai ridicate aspecte ale sinelui,din ce in ce mai marete viziuni ale sinelui,versiuni magnifice ale sinelui .

10 Martie
Eterna perspectiva te ajuta sa pastrezi lucrurile intr-o lumina mai buna.

11 Martie
Este important acum,este timpul acum,sa-ti schimbi perceptia asupra unor lucruri.Aceasta inseamna evolutia.

12 Martie
Persoana care are “credinta de a muta muntii” si moare peste 6 saptamani mai tarziu,a mutat muntii timp de 6 saptamani.A fost indeajuns pentru ea.

13 Martie
Este perfectiune in proces si toata viata ia nastere din alegeri.Nu este adecvat  sa intervii in alegere,nici sa te indoiesti de ea.Este particular inadecvat sa o condamni.

14 Martie
O societate care adesea traieste in frica-defapt,inevitabil- da forma la ceea ce se teme mai mult.

15 Martie
Totul in viata este sfant.

16 Martie
Crima nu poate fi niciodata justificata ca un mod de exprimare al furiei,eliberare a ostilitatii,”indreptare a unui rau”sau pedepsire a unui instigator.

17 Martie
Prin deciziile lor, religiile voastre au creat pierzania,nestersele impresii.Prin deciziile lor societatile voastre si-au produs propriile portrete.Esti multumit de imaginea lor?Acestea sunt impresiile pe care vrei sa le faci?

18Martie
Acesta este planul Meu pentru voi.Acesta este idealul Meu:ca sa fiu realizat prin voi.

19 Martie
Trebuie sa traiesti promisiunea divina.

20 Martie
Esti in parteneriat cu Dumnezeu.Impartim un legamant etern.Promisiunea Mea fata de tine este sa-ti ofer tot timpul ceea ce tu ceri.Promisiunea ta este sa ceri.

21 Martie
Am stabilit legi in univers care fac posibil ca tu sa ai-sa creezi-exact ceea ce alegi.Aceste legi nu pot fi inculcate,nici nu pot fi ignorate.

22 Martie
Niciodata nu o sa-i faci rau relatiei tale-nimeni nu o sa o faca-daca vezi mai mult in altii decat iti arata ei.Deoarece acolo este mai mult,mult mai mult.Este doar frica lor care ii opreste sa-ti arate.

23 Martie
Sanatatea se va imbunatati aproape instantaneu cand grijile dispar.

24 Martie
Daca consideri ca viata ta este sa faci ceva,nu intelegi defapt ceea ce esti.Sufletului tau nu-i pasa ceea ce faci pentru a trai-si cand viata ta se sfarseste,nici tie nu-ti va mai pasa.Sufletului tau ii pasa doar ceea ce esti in timp ce faci orice ai face.

25 Martie
Intrebarea nu este de ce ai porni pe un astfel de drum.Deja ai pornit.Ai facut astfel inca de la prima bataie a inimii.Intrebarea este: “Vreau sa urmez calea constient sau inconstient?”

26 Martie
Atata timp cat alimentezi notiunea ca altcineva sau altceva e acolo si-ti”face tie”,te descurajezi pe tine insuti/insati ca sa faci ceva .

27 Martie
Nu te simti abandonat.Sunt mereu cu tine.

28 Martie
Dorinta este inceputul creatiei.Este primul gand.Este un sentiment maret in interiorul sufletului.Este Dumnezeu,alegand ce urmeaza sa creeze.

29 Martie
Tu nu te concentrezi suficient; nu esti sigur ce e adevarat pentru tine.Si universul este doar o mare masina de xeroxat.Pur si simplu produce multiple copi ale gandurilor tale.Exista o singura cale sa schimbi asta.Trebuie sa-ti schimbi gandul referitor la aceasta.

30 Martie
Posibil sa nu fie un tel rau in viata ta sa-ti cunosti cea mai mareata parte a sinelui si sa stai centrat acolo.

31 Martie
Asteptarile strica relatiile.

sursa:  Neale Donald Walsch:Conversatii-Cu-Dumnezeu-Meditatii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu