miercuri, 6 aprilie 2011

Deveniti responsabili

Este timpul, acum și aici să vă luați viața în propriile mâini! Redobândiți controlul asupra experienței proprii prin a vă asuma responsabilitatea asupra faptelor, gândurilor, trăirilor și evenimentelor pe care VOI înșivă vi le creați! Nu mai dați vina pe nimic altceva doar pentru că vă este mai usor și încetați să vă mai mințiți că „așa a fost să fie, nu este vina mea”!
Încetați să mai visați la o nouă lume atâta timp cât voi nu faceți nimic pentru a începe să o schimbați pe cea actuală! Puterea stă în fiecare gând al vostru, în fiecare alegere pe care o faceți.  Alegeți chiar acum ceea ce vreți de la viața voastra!
Nu vă mai ascundeți în spatele autocompătimirii: „nimic bun nu se întâmplă cu viața mea”, „eu nu pot să fac nimic”, „am mâinile legate”, „nu stă în puterea mea” sau „așa a fost să fie”! Este mult mai ușor să te plângi și să dai vina pe orice altceva înafară de tine, decât să-ți asumi responsabilitatea propriilor tale experiențe atrase de neliniștea ta interioară.
 Priviți spre trecut și înțelege-ți-vă greșelile făcute! Nu le priviți ca pe niște greșeli ci mai degrabă ca pe niște oportunități din care ACUM, chiar în acest moment, aveți ce învăța! Fiți siguri că nu le veți mai repeta!
 În continuu îi judecați pe toți ceilalți fără să vă dați seama că ceea ce faceți, defapt, este să vă judecați pe voi înșivă! Cum puteți avea pretenția ca să vă înțeleagă lumea sau ca voi să o înțelegeți când defapt nu vă înțelegeți nici pe voi înșivă?
 Începeți acum, în această clipă să vă clădiți propria viață!
 Voi sunteți responsabili pentru viața pe care o trăiți și nimeni altcineva!
 În voi stă puterea de a vă trăi viața așa cum numai voi o doriți!
            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu