vineri, 1 aprilie 2011

Conversatii cu Dumnezeu:Meditatii-Luna Aprilie

1 Aprilie
Crezi că Dumnezeu nu „savurează” o glumă bună? Tu știi ca Dumnezeu nu are umor? Îți spun eu, Dumnezeu a inventat umorul.
2 Aprlie
Destinul tău fericit nu poate fi evitat. Nu poți să nu fii „salvat”. Nu există iad, exceptând să nu cunoști aceasta.
3 Aprilie
Maestrul știe intuitiv că pasiunea este calea. Este drumul spre realizarea sinelui. Chiar și în termeni pământești se spune, pe drepte, că dacă nu ai o pasiune pentru ceva, nu trăiești deloc.  
4 Aprilie
Nu ai nici o obligație într-o relație. Ai numai oportunitați. Oportunitațea și nu obligația este piatra de temelie a religiei, a spiritualitații. Atâta timp cât o privești invers, nu vei  înțelege esențialul.
5 Aprilie
Ai obișnuința  de a te grăbi să judeci, să vezi un lucru „rău” sau  „bun” sau „insuficient”, decât să binecuvântezi ceea ce tu nu alegi.
6 Aprilie
Ești in procesul experimentării sinelui creând un nou „tu” în fiecare moment. Așa cum sunt și eu, prin tine.
7 Aprilie
Câteodată, când o persoană este profund adormită, trebuie să o scuturi puțin.
8 Aprilie
Nu este nevoie să te recriminezi. Pur și simplu privește ceea ce ai ales și alege iarași.
9 Aprilie
Fiecare rugăciune ,  fiecare gând, fiecare sentiment, fiecare afirmație este creatoare. De-abia în punctul in care este fervent  „ținută” drept adevar, atunci se va manifesta în experiența ta.
10 Aprilie
Poți alege să fii o persoană care a rezultat din ceea ce s-a întâmplat, sau prin ceea ce ai ales să fii și să faci pentru a se întâmpla.
11 Aprilie
Să nu numești o întâmplare calamitate, nici un eveniment fericit, până nu te decizi sau ești martor la ce este folosit.
12 Aprilie
Sufletul tău caută cel mai înălțător sentiment. Caută să experimenteze-să fie- iubirea perfectă.
13 Aprilie
Motivul pentru care maestrul adevărat nu se plânge este acela că el nu suferă, ci doar experimentează o serie de circumstanțe pe care tu le-ai numi insuportabile.
14 Aprilie
Nu ai nimic de învățat despre relații. Ai doar de demonstrat ceea ce știi deja.
15 Aprilie
Maeștrii adevărați sunt cei care mai degrabă au ales să-și facă o viață decât  o existență.
16 Aprilie
Dumnezeu este în tristețe și în fericire, în amar și în dulce.
17 Aprilie
Sunt aceia care spun ca pentru a-l cunoaște pe Dumnezeu  trebuie să depășești toate pasiunile pământești. Totuși să le înțelegi și să le accepți este suficient. La ceea ce reziști, persistă. Ceea ce accepți, dispare.
18 Aprilie
Nu te voi părăsii, nu te pot părăsii, deoarece tu ești creația și produsul Meu. Fiica și băiatul Meu, țelul Meu, Eu însumi. Cheamă-mă oricând si oriunde ești separat de pacea care SUNT.
19 Aprilie
Frica este opusul a tot ceea ce ești.
20 Aprilie
Nu te poți minții. Mintea ta cunoaște adevărul gândurilor tale.
21 Aprilie
Acesta este deopotrivă scopul și gloria Lui Dumnezeu: ca subiecții Lui să nu mai fie și ca toți să-l cunoască pe Dumnezeu nu ca fiind ne neatins ci, mai degrabă, ca fiind inevitabil să ajungă la El.
22 Aprilie
Când atingi anumite stări de a fi pentru perioade lungi de timp, succesul în ceea ce faci în lume este foarte greu de evitat.
23 Aprilie
Nu exista datoria karmică.
24 Aprilie
Sexul este expresia extraordinară a iubirii- iubirea față de altul, iubirea față de sine, iubirea vieții. De aceea trebuie să-l iubești!
25 Aprilie
Nu demola casa ci uită-te la fiecare cărămidă și înlocuiește-le pe cele care par stricate, care nu mai suporta structura.
26 Aprilie
În momentul cunoașterii tale totale, tu, de asemnea, te vei simți cum mă simt și eu tot timpul : în totalmente fericit, iubitor, binecuvântat, înțelegător și recunoscător.
27 Aprilie
Numai când spui : „Eu am făcut aceasta”, găsești puterea de a o schimba.
28 Aprilie
Ai dreptul la fericirea ta. Caută-l! Găsește-l!
29 Aprilie
Nu ești lăsat să experimentezi totul? Lacrimile, fericirea, durerea, bucuria, exaltarea, depresia, câștigul, pierderea, egalul? Ce este mai mult de atât?
30 Aprilie
Învățătorii mei, cu toții au adus același mesaj : „Eu nu sunt mai sfânt decat tine”, ci: „Ești la fel de sfânt ca și mine.”


2 comentarii: