vineri, 1 aprilie 2011

Evolutia Constiintei:Activarea ADN-ului

Majoritatea știu că ADN reprezintă o „amprentă a vieții” care se află în fiecare celulă din corp. În plus la fiecare helix dublu cu 2 catene ale AND-ului din cromozom, mai sunt adăugate 10 catene eterice de ADN pentru fiecare om, care au fost dezactivate și in stare latentă înca de la începutul istoriei. Fiecare catenă adăugată are capacitatea de a permite persoanei să aibă realizări mai mari. Oamenii de stiință au admis faptul că în momentul de fată folosim doar 3% din ADN-ul cu 2 catene pe care îl avem. Astfel, trăim într-o societate în care oamenii sunt bolnavi, nefericiti, stresați, provoacă războaie, se îndepartează de sentimentul iubirii si au înterupt legatura cu universul. Cei mai mulți trebuie să mediteze timp îndelungat pentru a putea trăi experiența mistică – atât de gravă este ruptura în momentul de fată. Imaginați-vă că activați 100% ADN-ul cu 2 catene și încă 10 catene suplimentare. Veți ajunge să folosiți 10% din creierul dumneavoastră, devenind o ființa cu multiple capacități psihice, telepatice și cu putere de manifestare dincolo de imaginație. În plus, veți opri procesul de îmbătrânire și veți arăta și vă veți simți mai tineri. Aceasta este amprenta divină inițială, ceea ce omul ERA înainte. S-a scris referitor la faptul că Iisus a avut 12 catene din ADN activate. De-a lungul întregii istorii a umanității s-au născut copii care au mărit vibrația planetei și care au mai mult de 2 catene din AND active – ei sunt cunoscuți sub numele de „Copii Indigo”. Aceștia sunt copii incredibil de inteligenți, iubitori si uimitori care sunt greșit diagnosticați cu A.D.D. deoarece au dificultăți de atenție in timpul orelor. ADN-ul dumneavoastră este amprenta vieții si cel care controlează fiecare funcție din fiecare celulă. Dacă vă schimbați ADN-ul, vă veți schimba de fapt viața.


Există cinci straturi energetice care sunt sau pot fi activate:
- stratul 2, care cuprinde matricea tuturor lecţiilor de viaţă,
- stratul 6, care corespunde Sinelui Superior,
- straturile pereche 7 şi 8, numite şi Lemuriene,
- stratul 9, al vindecării.
Acestea sunt darurile care vi se pot face în această epocă. Toate straturile lucrează împreună şi se intercondiţionează.
Biserica vă spune că pentru a găsi calea spre 
Dumnezeu trebuie să treci prin suferinţă, prin penitenţe. Unii cred că Dumnezeu i-a abandonat şi că, de fapt, Lui nu-i pasă de creaţia sa, omul. Nimic mai puţin adevărat! Noi suntem creaţia lui Dumnezeu dar suntem, în acelaşi timp, şi familia Sa. Creatorul este gata să ne deschidă. Amintiţi-vă: ’’Bate şi ţi se va deschide!’’ Faceţi voi (măcar) un pas către El şi El va face 100 în întâmpinarea voastră. Dumnezeu se află în relaţie de parteneriat cu fiecare dintre voi, iar actul în care aţi semnat este ADN-ul vostru cuantic.
Se produce în prezent o schimbare care privită doar de la nivelul dimensiunii a 3-a, înseamnă teamă, anxietate şi nesiguranţă.
Manifestările pot cuprinde diverse aspecte cum ar fi starea vremii, necazuri în familie sau cu prietenii, nemulţumiri legate de locul de muncă etc.
Când ele vă ating viaţa, ar trebui să vă amintiţi că acestea ţin de procesul schimbării, în care se află umanitatea şi planeta.
Dar starea actuală poate fi privită şi apreciată şi de la nivel cuantic, spiritual. De cca 20 de ani aţi fost atenţionaţi în diverse moduri, să nu neglijaţi acest aspect. În prezent, voi dispuneţi de toate instrumentele care vă sunt necesare pentru a depăşi vicisitudinile acestei etape.Toate vi s-au dat. Folosiţi-le!
Despre aceste lucruri puteţi citi şi în cartea prof. Peggy, unde le-a numit Structură Cosmică. Această structură reprezintă atributele akashice ale fiinţei umane, energia cuantică care-o înconjoară şi ele pot fi prelevate în vederea folosirii în viaţa actuală. Aceste atribute cuprind vindecarea, echilibrul vieţii şi chiar măestria. AND-ul este doar un vehicul fizic al stării cuantice care se regăseşte peste tot în Univers.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu